Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z immo(chyba)


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1
J@C0B

J@C0B

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 8 postów
  • SkądWałbrzych
  • Samochód:Honda Prelude V
Hej.. mam już drugi raz ten sam problem z mazda rx8 05" po włączeniu na zapłon zaczyna bardzo szybko mrugać autko z kluczykiem w tle I nie reaguje nic.. za pierwszym razem po paru dniach przyszedłem I odpaliła. Teraz jak potrzebowałem jej to nagle "padła". Pojawił się problem,że świeci mi się od dzisiaj czujnik od nie zamkniętych drzwi i po o tworzeniu bagażnika nie zapaliła.. czytałem, że niby komputer odczytuje to jako kradzież I blokuje Wszyyssko.. jakieś podpowiedzi co może być nie tak?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

#2
pinky

pinky

    Dyskutant

  • Użytkownicy
  • 200 postów
  • Samochód:Mx-8 vs Rx8 vs Rx7

Hej.. mam już drugi raz ten sam problem z mazda rx8 05" po włączeniu na zapłon zaczyna bardzo szybko mrugać autko z kluczykiem w tle I nie reaguje nic.. za pierwszym razem po paru dniach przyszedłem I odpaliła. Teraz jak potrzebowałem jej to nagle "padła". Pojawił się problem,że świeci mi się od dzisiaj czujnik od nie zamkniętych drzwi i po o tworzeniu bagażnika nie zapaliła.. czytałem, że niby komputer odczytuje to jako kradzież I blokuje Wszyyssko.. jakieś podpowiedzi co może być nie tak?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

 

Przeczyść dokładnie masy na błotnikach, często z tym jest problem.


...międzykontynentalny przemytnik





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Seo katalog stron darmowy