Województwo podkarpackie, lubelskie, świętokrzyskie
Rozpoczęty przez
boletz
, 15 mar 2011 10:47
Napisano 11 marzec 2014 - 13:35

Impreza odbędzie się dnia 13.04.2014r na placu giełdy rolnej Agrohurt w Rzeszowie przy ul. Lubelksiej 46
RSSS-Rzeszowskie Stowarzyszenie Sportów Samochodowych
Zaprasza na pierwsze zawody DRIFTU w Rzeszowie!!!.
Przejazdy konkursowe rozpoczną się o godzinie 10.30
Bramy otwarte będą od godziny 9.
Bilety: dorośli 20zł , dzieci do lat 12 wstęp wolny tylko pod opieką osób dorosłych.
Na imprezie będzie:
profesjonalny katering
nagłośnienie
pokazy jazdy na motocyklu STUNT SHOW.
W zawodach wezmą udzial zawodnicy z całej Polski.
BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ SKORZYSTANIA Z PRZEJAZDU TAXI DRIFT Z LICENCJONOWANYM KIEROWCĄ!!!!!.
Więcej informacji na stronie www.rsss.com.pl
RSSS-Rzeszowskie Stowarzyszenie Sportów Samochodowych
Zaprasza na pierwsze zawody DRIFTU w Rzeszowie!!!.
Przejazdy konkursowe rozpoczną się o godzinie 10.30
Bramy otwarte będą od godziny 9.
Bilety: dorośli 20zł , dzieci do lat 12 wstęp wolny tylko pod opieką osób dorosłych.
Na imprezie będzie:
profesjonalny katering
nagłośnienie
pokazy jazdy na motocyklu STUNT SHOW.
W zawodach wezmą udzial zawodnicy z całej Polski.
BĘDZIE MOŻLIWOŚĆ SKORZYSTANIA Z PRZEJAZDU TAXI DRIFT Z LICENCJONOWANYM KIEROWCĄ!!!!!.
Więcej informacji na stronie www.rsss.com.pl

Napisano 15 marzec 2014 - 18:54

Koledzy a może by tak wcześniej, wczoraj oficjalnie otworzono spotowy sezon 2014 
Kiedyś byłem członkiem klubu PSWU-Podkarpackiej Sekcji Wyścigów Ulicznych, gdzie jako pierwsi w Polsce 2005r zorganizowaliśmy legalne wyścigi w Rzeszowie na 1/4milii. Później klub niestety się rozsypał, ale część osób nadal działa (I chwała im za to)
Auto było sporo, sądzę że ok 30+
Kilka ustawek, kilku amatorów tub basowych jak to na tego typu spotach, no ale było tez kilka fajnych furek i spoko ludzi
Mi było miło się spotkać ze starymi znajomymi...
Reasumując tak sobie myślę że Fajnie było by sie pojawić w 3-4 Mazdy RX8, aby spotkać się razem i przy okazji z innymi fanami 4kółek. .
Najprawdopodobniej spoty będą raczej regularne co piątek, wczoraj na parkingu koło Watkemu obok parku Papieskiego

Kiedyś byłem członkiem klubu PSWU-Podkarpackiej Sekcji Wyścigów Ulicznych, gdzie jako pierwsi w Polsce 2005r zorganizowaliśmy legalne wyścigi w Rzeszowie na 1/4milii. Później klub niestety się rozsypał, ale część osób nadal działa (I chwała im za to)
Auto było sporo, sądzę że ok 30+
Kilka ustawek, kilku amatorów tub basowych jak to na tego typu spotach, no ale było tez kilka fajnych furek i spoko ludzi
Mi było miło się spotkać ze starymi znajomymi...
Reasumując tak sobie myślę że Fajnie było by sie pojawić w 3-4 Mazdy RX8, aby spotkać się razem i przy okazji z innymi fanami 4kółek. .
Najprawdopodobniej spoty będą raczej regularne co piątek, wczoraj na parkingu koło Watkemu obok parku Papieskiego
Napisano 10 październik 2014 - 22:36

Miałem dziś przyjemność poznać 2 nowych posiadaczy RX8: Kyku oraz Wojtka. Bardzo się cieszę że grono się powiększa. Zaglądajcie na forum i odzywajcie się śmiało w razie jakichkolwiek pytań, problemów czy spotkań. Pozdrawiam !
Jak zorganizujemy jakiegoś "spota" to obdaruję was oryginalnymi klubowymi naklejkami
Jak zorganizujemy jakiegoś "spota" to obdaruję was oryginalnymi klubowymi naklejkami

siąpi deszcz późno jest z czartem cyrograf czas pleść
Napisano 10 październik 2014 - 22:42

super 
a niedzielny chłopak z mx5 strasznie się napalił i po tym jak go przewiozłem zalał mnie pytaniami głównie odnośnie silnika. Powiedział że ma miate juz 3lata, fajne auto ale nie bardzo na codzien , wiec szuka czegoś bardziej uniwersalnego no i z dobrymi parametrami jezdnymi, wiec RX8 idealna
Pytał sie czy do 30tysi kupi dobra sztukę (bo tyle mniej więcej może wziąć za mx5)
Więc z takim budżetem spokojnie, tylko że teraz kiepski okres na sprzedaż cabrio.

a niedzielny chłopak z mx5 strasznie się napalił i po tym jak go przewiozłem zalał mnie pytaniami głównie odnośnie silnika. Powiedział że ma miate juz 3lata, fajne auto ale nie bardzo na codzien , wiec szuka czegoś bardziej uniwersalnego no i z dobrymi parametrami jezdnymi, wiec RX8 idealna

Pytał sie czy do 30tysi kupi dobra sztukę (bo tyle mniej więcej może wziąć za mx5)
Więc z takim budżetem spokojnie, tylko że teraz kiepski okres na sprzedaż cabrio.
Napisano 11 październik 2014 - 00:51

Miło było Was spotkać, świat jest malutki
Podjechałem na ten parking z zupełnie innym zamiarem i taka niespodzianka 
PS. można mnie spotkać praktycznie na każdym zlocie https://www.facebook.com/nocnarzeszow
może kiedyś wpadniemy jakąś grupką?

PS. można mnie spotkać praktycznie na każdym zlocie https://www.facebook.com/nocnarzeszow
może kiedyś wpadniemy jakąś grupką?
Napisano 23 październik 2014 - 11:26

Proponuję spocik w najbliższą niedzielę, pogoda powinna dopisać.
Podpromie, lub gdyby było tłoczno, możemy się spotkać przy mojej firmie. Jest bardzo dużo miejsca, cisza i spokój. W przyszłym tygodniu rozpocznę rozkręcanie pomarańczki i już raczej nigdzie nie pojadę.
Co wy na to ?
Podpromie, lub gdyby było tłoczno, możemy się spotkać przy mojej firmie. Jest bardzo dużo miejsca, cisza i spokój. W przyszłym tygodniu rozpocznę rozkręcanie pomarańczki i już raczej nigdzie nie pojadę.
Co wy na to ?
siąpi deszcz późno jest z czartem cyrograf czas pleść
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych